donations click target
donations click target

Παρακαλούμε γράψτε το ποσό το οποίο θα θέλατε να συνεισφέρετε

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο λογιαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Παρακαλούμε να καταχωρήσετε το όνομά σας και τον τίτλο "united we"

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2130 26 14 36

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΤΗΣ FLEUR MELBOURN

GABRIELA COMMUNICATION DEPARTMENT 

ANSWERING MACHINE COMMISSION VI 

8/02/2020-8/03/2020

H υπηρεσία λειτουργεί 

24 ώρες το 24ωρο

7 ημέρες την εβδομάδα


<- αρχείο

H GABRIELA εύχεται Χρόνια Πολλά στο 3 137 για τα όγδοα γενέθλια του και με χαρά σας καλεί να τηλεφωνήσετε στο (+30) 2130 261436 για να ακούσετε το ηχητικό έργο της Fleur Melbourn Gossip (2020) που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση.
Η υπηρεσία διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο.


Καθώς η Χ και ο Υ πηγαίνουν το αυτοκίνητο τους για πλύσιμο στο αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων, η Χ μιλάει στον Υ για το βιβλίο που έχει πάρει μαζί της για να διαβάσει στις διακοπές. Ο τίτλος του μυθιστορήματος είναι το όνομα μιας ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Η Χ πιστεύει πως ο Υ διατηρεί σχέση με μία ΓΥΝΑΙΚΑ με το ίδιο όνομα και έτσι προκύπτει μεταξύ τους μια συζήτηση για σύμβολα. Η X χρησιμοποιεί τον τίτλο του βιβλίου, του θέτει ερωτήματα και ψάχνει για αποδείξεις. Ο Υ χρησιμοποιεί το βιβλίο σαν μεταφορά, για να αμυνθεί και να ενισχύσει την ιδέα πως όλο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας. Τρώνε ένα Μπιγκ Μακ και ένα Τσιζ. Η ιστορία ξεκινάει εκεί που τελειώνει.


Κινηματογραφικοί Ρόλοι / σύμβολα / στερεότυπα

ΥΧ Εύα Βλασσοπούλου
ΧΧ Rapheal Beaumonde
ALPHA ROMEO Rapheal Beaumonde
ΓΥΝΑΙΚΑ Εύα Βλασσοπούλου
Μπιγκ Μακ και Τζιζ Κοσμάς Νικολάου και Dan Smeeth


Το τμήμα επικοινωνίας της GABRIELA ανανεώνεται με ηχητικά έργα και μηνύματα περίπου κάθε 40 ημέρες, και υπάρχει ενημέρωση μέσω Email.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

--

Η Fleur Melbourn γεννήθηκε το 1987. Δουλεύει με φιλμ, εγκαταστάσεις και με το γραπτό λόγο εξερευνώντας την έκθεση της ανθρώπινης ύπαρξης στην μοχθηρία που προκύπτει από τη δύναμη και την εξουσία. Στα έργα της συχνά χρησιμοποιεί, μη γραμμικές και παράλληλες αφηγήσεις. Οι χαρακτήρες της ζούν μέσα σε ένα συνεχόμενο ανταγωνισμό μυθοπλασίας και πραγματικότητας. Με πυκνογραμμένα σενάρια, απότομους διαλόγους και επαναλήψεις εξερευνά κοινωνικές σχέσεις όπου το συναίσθημα, η βία, το φύλλο και η ιστορία έχουν οικειοποιηθεί από συστήματα εξουσίας.

Πρόσφατες εκθέσεις, αναθέσεις και residencies περιλαμβάνουν τα: Triangle France, Marseille; LOV’ Centre d’Art Neuchâtel, Switzerland; In Extenso, Clermont Ferrand, France; ANDOR, London, Moly-Sabata, Sablons, France; Jerwood Visual Arts, London; Serpentine Gallery Miracle Marathon, London; Composite, Brussels; SPACE, London; Serpentine Gallery Park Nights, London; The Austrian Cultural Forum, London & Camden Arts Centre, London.

--

H GABRIELA είναι ένας άυλος θεσμός τέχνης που ιδρύθηκε και υποστηρίζεται οικονομικά από το 3 137.
Η GABRIELA ενδιαφέρεται για θέματα βιωσιμότητας, θεσμοθέτησης και ιδρυματοποίησης σε τοπικά και διεθνή περιβάλλοντα. Επιθυμεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ή υπηρεσία και να θέσει ερωτήματα για το ρόλο των καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών και την εργασία των καλλιτεχνών.
Η GABRIELA αντλεί την έμπνευση της από την Gabriela Cruz, η οποία ήταν η πρώτη εργαζόμενη στο 3 137 και η αμοιβή της καλύφθηκε από το Πανεπιστήμιο και τον Δήμο του Μπορντώ.