donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Athens x

Between Bridges 

2020 Solidarity 

Μια συλλογική καμπάνια 

οικονομικής ενίσχυσης

Ανοικτή μέχρι τις 28 Ιουνίου 

 


<- αρχείο

Το 3 137 με πολύ χαρά συμμετέχει στο Athens X Between Bridges: 2020 Solidarity, μια πρωτοβουλία της πλατφόρμας του εικαστικού Wolfgang Tillmans Between Bridges Project που έρχεται να απαντήσει στην δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του COVID 19 και έχει ως στόχο να ενισχύσει οικονομικά ανεξάρτητους πολιτιστικούς φορείς και να υποστηρίξει το έργο και την δραστηριότητα τους..  

Το Athens X Between Bridges:2020 Solidarity είναι μία συλλογική καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης.  Όλα τα έσοδα  θα διατεθούν σε μη-κερδοσκοπικούς χώρους σύγχρονης τέχνης στην Αθήνα. 

Στην καμπάνια συμμετέχουν οι  3 137, Akwa Ibom, Enterprise Projects, ΎΛΗ [matter] HYLE, Radio Athènes, State of Concept, Victoria Square Project και Void

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να βρείτε την καμπάνια και τις αφίσες που ειναι προς πώληση μεχρι την Κυριακη 28 Ιουνίου 2020

https://gogetfunding.com/athensxbetweenbridges2020solidarity/

Ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση της καμπάνιας καθώς και οδηγίες για τον τρόπο που μπορείτε να υποστηρίξετε, αγοράζοντας μία ή περισσότερες από τις 27 διαθέσιμες αφίσες.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

Σχετικά με την καμπάνια Athens X Between Bridges: 2020 Solidarity:

Το 2020 Solidarity είναι μία πρωτοβουλία του εικαστικού Wolfgang Tillmans που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, μέσω της πλατφόρμας του, Between Bridges Project, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει οικονομικά ανεξάρτητους πολιτιστικούς φορείς στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. Στο κάλεσμά του Tillmans, ανταποκρίθηκαν πάνω από 50 καλλιτέχνες και διαθέτουν από ένα έργο τους σε απεριόριστη έκδοση, για τη στήριξη της καμπάνιας.

Στο 2020 Solidarity ειναι προσκεκλημένοι επίσης καλλιτεχνικοί χώροι από την Ελλάδα. Έτσι δημιουργήθηκε το Athens X Between Bridges: 2020 Solidarity, μια συλλογική καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης, από ανεξάρτητους και μη-κερδοσκοπικούς χώρους σύγχρονης τέχνης στην Αθήνα. 

Κάθε ποστερ προσφέρεται σαν ανταπόδοση σε δωρεά 50 ευρώ και έχει μέγεθος A2 (59,4 x 42 cm / 23,4 x 16,5 in). 

Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες αφίσες στο ψηφιακό gallery της σελίδας της καμπάνιας καθώς και στα δεξιά της ίδιας σελίδας υπάρχουν όλοι οι τίτλοι των έργων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές, θα μοιραστεί ισόποσα στους οργανισμούς που συμμετέχουν στη συλλογική αυτή δράση και τα έργα θα διανεμηθούν μετά το πέρας της καμπάνιας, και αφού οι ταχυδρομικές υπηρεσίες επανέλθουν στην κανονική τους ροή.

Εάν έχετε βάση την Αθήνα, μπορείτε φυσικά κατόπιν επικοινωνίας να παραλάβετε το έργο από τους συνεργαζόμενους χώρους, κατόπιν συνεννόησης. Εάν προτιμάτε να παραλάβετε το έργο αφήστε προσωπικό comment στο checkout.

Ευχαριστούμε τον Wolfgang Tillmans, τους καλλιτέχνες, το Between Bridges και όλες και όλους εσάς για την αλληλεγγύη και υποστήριξή σας.

Athens X Between Bridges: 2020 Solidarity