donations click target
donations click target

Παρακαλούμε γράψτε το ποσό το οποίο θα θέλατε να συνεισφέρετε

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο λογιαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Παρακαλούμε να καταχωρήσετε το όνομά σας και τον τίτλο "united we"

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2130 26 14 36
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 

ΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

GABRIELA COMMUNICATION DEPARTMENT
ANSWERING MACHINE COMMISSION V 

25/12/2019-15/01/2020

H υπηρεσία λειτουργεί 

24 ώρες το 24ωρο

7 ημέρες την εβδομάδα

H GABRIELA σας καλεί να τηλεφωνήσετε στο 2130 261436 για να ακούσετε το ηχητικό έργο του Φάνου Κυριάκου, Mother Mother (2019). Η υπηρεσία προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο.

Mία νέα γυναίκα περνάει τις μέρες της τελειοποιώντας της συνταγή της για τσίζκεηκ, σε ένα σπίτι διακοπών το οποίο νοικιάζει με το σύζυγό της. Ένας άγνωστος, χτυπάει την πόρτα τους ένα βράδυ και απροσδόκητα χωρίς κάνεις να τον περιμένει γίνεται ο καλεσμένος τους. Αργότερα, η σύζυγος του ξαφνικού επισκέπτη καταφθάνει μαζί με τα τρία παιδιά και το σκύλος τους. Τρόμος απλώνεται όταν το βιβλίο των συνταγών εξαφανίζεται και η νεαρή οικοδέσποινα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος το έχει κλέψει.

Το τμήμα επικοινωνίας της GABRIELA ανανεώνεται με ηχητικά έργα και μηνύματα, περίπου κάθε 40 μέρες, και υπάρχει ενημέρωση μέσω Email.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Every Νame in History is an I

Σελήνη Χαλβαδάκη

14.11.2019 - 14.12.2019

Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, 20:00

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο 18:00-21:00

 

+ Παράλληλη προβολή στο σινεμά Ααβόρα

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

17.00- 18.15

 

Πώς να εισπνέεις τις μεγάλες αφηγήσεις και
να εκπνέεις τη βιωμένη εμπειρία.
Αναπνεύστε τη μνημειακότητα και
εκπνεύστε τις λεπτομέρειες.
Αναπνεύστε τα κέντρα και
εκπνεύστε τα όρια.

Το 3 137 με πολύ χαρά σας προσκαλεί στην έκθεση της Σελήνης Χαλβαδάκη Every Name in History is an I.  Η έκθεση πραγματεύεται τους τρόπους αφήγησης της ιστορίας της Ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς. Ιστορίες βαθιά συνυφασμένες με αναπαραστάσεις που συναντάμε στην ιστορία (της τέχνης), στα μουσεία, καθώς και στην αρχιτεκτονική και την αρχαιολογία. Με άλλα λόγια, πρόκειται για το ιστορικό υπόβαθρο και την μνημειακή εμπειρία μέσω των οποίων αντιλαμβανόμαστε το συλλογικό. 

Μέσω μιας προσωπικής σύνδεσης με δύο μέρη, την Ελλάδα και τη Δανία- την Αθήνα και την Κοπεγχάγη- αλλά και μέσα από πρωταγωνιστές διαφορετικών γενεών, η έκθεση Every Name in History is an I αντικατοπτρίζει το πώς η βιωμένη εμπειρία αλλά και η αφήγηση της βρίσκει χώρο σε σχέση ή σε αντίθεση με αυτό που αναγνωρίζουμε ως συλλογικότητες.
 

Παράλληλη Προβολή στο σινεμά Ααβόρα:

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 , 17.00-18.15

Επιμέλεια: 
Σελήνη Χαλβαδάκη και Jacob Moe

4 ταινίες μικρού μήκους των
Mo Maja Moesgaard, Joana Pimenta, Ana Vaz, Σελήνη Χαλβαδάκη

Σινεμά Ααβόρα, Ιπποκράτους 180, Αθήνα

Τιμή εισητηρίου: 3 ευρώ 

-------

Η Σελήνη Χαλβαδάκη (1985) ζει και εργάζεται στην Κοπεγχάγη. Είναι κάτοχος MFA από το Royal Danish Academy of Fine Arts και δουλεύει κυρίως με κινούμενη εικόνα και κείμενο. Η έρευνα της εστιάζει στο πώς η παραγωγή εικόνας συμμετέχει στη δημιουργία ιδιωτικής και συλλογικής μνήμης. Συχνά χρησιμοποιεί υλικό που βρίσκει μέσω της έρευνας της σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους αναμιγνύοντας το με υλικό που παράγει η ίδια.

Παράλληλα με το καλλιτεχνικό της έργο, η Σελήνη διοργανώνει εκθέσεις και εμπλέκεται σε συνεργασίες. Η δουλειά της έχει δειχθεί σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ μεταξύ των οποίων: IMAGES FESTIVAL, Τορόντο (CA), Athens International Short Film Festival, Αθήνα (GR), FOKUS Video Art Festival at Nikolaj Kunsthal, Κοπεγχάγη (DK), KINO DER KUNST Μόναχο (DE), Balkan Beyond Borders Film Festival, Νόβι Σαντ (CS) και CPH:DOX Copenhagen International Documentary Film Festival, Κοπεγχάγη (DK), και σε εκθέσεις όπως: Metaphorical Space at MARSIstanbul σε συνεργασία με Sheffield Fringe, Κωνσταντινούπολη (TUR), It Might be Political at Janusbygningen, Tistrup (DK), EXTRACT Young Art Prize, Gl. Strand, Κοπεγχάγη (DK) και OUTSIDE THE BLACK BOX, Cinema La Compagnia, Φλωρεντία (IT).

www.selinihalvadaki.net

--
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη
του Danish Arts Foundation και
των Μαικήνες/Μυκήνες του 3 137.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2130 26 14 36
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ 

WERONIKA TROJANSKA

GABRIELA COMMUNICATION DEPARTMENT
ANSWERING MACHINE COMMISSION ΙΙΙI 

24/9/2019-3/11/2019

H υπηρεσία λειτουργεί 

24 ώρες το 24ωρο

7 ημέρες την εβδομάδα

H GABRIELA σας καλεί να τηλεφωνήσετε στο 2130 261436 για να ακούσετε το ηχητικό έργο της Weronika Trojanska, I am sitting in a room (1969) I am sitting in a room (2019). Η υπηρεσία προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο.

Πριν από 50 χρόνια ο Αμερικανός συνθέτης Alvin Lucier, μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της πειραματικής μουσικής, κατέγραψε για πρώτη φορά την πρωτοποριακή του σύνθεση “I am sitting in a room” (για φωνή και ηλεκτρομαγνητική ταινία), στην οποία αφηγείται στο κοινό τι κάνει ο ίδιος και τι θα ακούσουν εκείνοι. Όπως εξηγεί, η ηχογραφημένη φωνή αναπαράγεται αρκετές φορές μέχρι οι συχνότητες συντονισμού του δωματίου να αρχίσουν να καλύπτουν την ομιλία και να σβήσουν στο τέλος το ανθρώπινο στοιχείο, επιβάλλοντας έτσι την κυριαρχία του καθαρού, περιβαλλοντικού ήχου. Τι θα συνέβαινε αν εστιάζαμε αποκλειστικά στον προφορικό λόγο, τη φωνή, τον συντονισμό και την ακουστική του σώματος του ερμηνευτή (στο λαιμό, το στήθος και το διάφραγμα); Πώς οι ιδιοσυγκρασιακές και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις και ήχοι που παράγονται μπορούν να μετατραπούν σε μουσική; Αν σκεφτούμε το “I am sitting in a room” σαν τραγούδι ή χορογραφία, "οποιεσδήποτε παρατυπίες [...] η ομιλία μπορεί να έχει" μετατρέπονται σε σύμβολα ή χειρονομίες, και έτσι γίνονται αναπόσπαστα κομμάτια της παρτιτούρας.

Το τμήμα επικοινωνίας της GABRIELA ανανεώνεται με ηχητικά έργα και μηνύματα, περίπου κάθε 40 μέρες, και υπάρχει ενημέρωση μέσω Email.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Η Weronika Trojanska σπούδασε τέχνη στην Ακαδημία Καλών Τεχνών στο Πόζναν της Πολωνίας και στο Sandberg Instituut στο Άμστερνταμ. Στην καλλιτεχνική της πρακτική διερευνά τις έννοιες της αυτο-βιογραφίας και του εαυτού, οικειοποιώντας χειρονομίες (αναπαραγωγή, προσαρμογή και εκμάθηση) άλλων καλλιτεχνών, ως έναν τρόπο έρευνας της προσωπικότητας αυτών και της ίδιας. Το έργο της έχει παρουσιαστεί στο ΜΟΜΑ (NYC), στο Ίδρυμα Emily Harvey (NYC), στη Cuchifritos Gallery + Project Space (NYC), στο Printed Matter Inc. (NYC), στο Rongwrong στο Άμστερνταμ (Ολλανδία), στο NEW STUDIO σε συνεργασία με το 3 137, Αθήνα (Ελλάδα), στο MuzeuMM, Λος Άντζελες (CA) και στο Ινστιτούτο Σύγχρονων Τεχνών Σιγκαπούρης (ICAS), μεταξύ άλλων. Η Trojanska επίσης είναι συγγραφέας και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε πολλά πολωνικά και αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2130 26 14 36
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ 

ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ ΚΡΑΣΟΥΛΗ

GABRIELA COMMUNICATION DEPARTMENT
ANSWERING MACHINE COMMISSION ΙΙΙ 

29/7/2019-1/9/2019

H υπηρεσία λειτουργεί 

24 ώρες το 24ωρο

7 ημέρες την εβδομάδα

Wishing you luck (x3)
Take note : a color, a word and a sound. 
You can take them with you.
I just ment to say, It’s ok to talk to strangers.


H GABRIELA σας καλεί να τηλεφωνήσετε στο 2130 261436 για να ακούσετε το ηχητικό έργο της Καρολίνας Κρασούλη, Some fortune cookies contain no fortune. Η υπηρεσία προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο.

Το τμήμα επικοινωνίας της GABRIELA θα ανανεώνεται με ηχητικά έργα και μηνύματα, περίπου κάθε 40 μέρες, και θα υπάρχει ενημέρωση μέσω Email. 

Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Η Καρολίνα Κρασούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Λυών. Διέμεινε στην Cité Internationale des arts (2015-2017) και συμμετείχε σε εκθέσεις όπως La biennale de Rennes (5e édition),60ème Salon de Montrouge, L’incompatible Vugo (Pauline Perplexe), A thousand Hours (Saint-Brieuc). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και στο Παρίσι.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2130 26 14 36
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ

LAURA PRESTON ΚΑΙ
ANDREAS SELL

GABRIELA COMMUNICATION DEPARTMENT
ANSWERING MACHINE COMMISSION ΙΙ 

25/6/2019-20/7/2019

H υπηρεσία λειτουργεί

24 ώρες το 24ωρο

7 ημέρες την εβδομάδα

H GABRIELA σας καλεί να τηλεφωνήσετε στο 2130 261436 για να ακούσετε το ηχητικό έργο των Laura Preston και Andreas Sell, Νο.0. Η υπηρεσία προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο. 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το τμήμα επικοινωνίας της GABRIELA θα ανανεώνεται με ηχητικά έργα και μηνύματα, περίπου κάθε 40 μέρες, και θα υπάρχει ενημέρωση μέσω Email.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας. 

BUSINESS PLAN

Gabriela Song #7

 

Come over and check our facade!

24 hour service!