donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

OPEN CALL

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΩΣ

24 ΜΑΡΤΙΟΥ


<- αρχείο δελτίο τύπου (pdf)

Ευχαριστούμε για τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις! Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες! 

Το 3 137 για πρώτη φορά πραγματοποιεί ένα ανοικτό κάλεσμα για την πραγματοποίηση μιας έκθεσης στο χώρο του το 2017. Το 3 137 είναι ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ τριών καλλιτεχνών. Το ανοικτό πρόγραμμά του αποτελεί μια αφήγηση όπως ένα συνεργατικό έργο ανάμεσα στους συνιδρυτές του και τους καλεσμένους.

Ύστερα από 5 χρόνια λειτουργίας, το 3 137 καλεί ιδέες και προτάσεις για εκθέσεις, είτε αυτοτελή επεισόδια, ομαδικά ή ατομικά γεγονότα από καλλιτέχνες, επιμελητές, συγγραφείς, ποιητές, μαέστρους, μάγειρες, αστρονόμους, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, επιστήμονες, ερασιτέχνες, ασχολούμενους με οποιαδήποτε πρακτική.

Μία από τις προτάσεις θα επιλεγεί για να υλοποιηθεί τον Μάιο / Ιούνιο του 2017.

Κατεβάστε εδώ την φόρμα αίτησης στο ανοικτό κάλεσμα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαστάσεις του χώρου.

Κατά τη διαδικασία επιλογής θα υπάρξουν συμβουλευτικές συναντήσεις με τους Poppy Bowers (επιμελήτρια στο Whitworth Art Gallery), James Bridle (καλλιτέχνης και συγγραφέας), Αλεξάνδρα Οικονόμου (γκαλερί Ελένη Κορωναίου), Ίρις Λυκoυριώτη (αρχιτέκτονας, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη (καλλιτέχνης), Εβίτα Τσοκάντα (ανεξάρτητη επιμελήτρια). Η επιτροπή αποτελείται από διαφορετικούς επαγγελματίες με σκοπό να λειτουργήσει συμβουλευτικά για την τελική επιλογή, όπως και τα μελή της επιτροπής να έρθουν σε επαφή με το εύρος των καλλιτεχνικών προτάσεων. Η τελική απόφαση για το open call θα παρθεί από τα μέλη του 3 137, Πάκυ Βλασσοπούλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη και Κοσμά Νικολάου.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας με ανυπομονησία!

3 137