donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

coming soon:

youtube project 

συζήτηση για την οικονομική φύση της καλλιτεχνικής παραγωγής


<- αρχείο δελτίο τύπου (pdf)

Το project είναι μια online συζήτηση η οποία έχει ως σκοπό να διερευνήσει την οικονομική φύση της καλλιτεχνικής παραγωγής και την οικονομική υπόσταση των καλλιτεχνών, τα διάφορα μοντέλα χρηματοδότησης θεσμικά η μη, κρατικά ή ιδιωτικά σε διαφορετικά περιβάλλοντα, σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. 

 

Καλούμε λοιπόν ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό να απαντήσουν σε ερωτήσεις γύρω από τέτοια ζητήματα: Τι σημαίνει χρηματοδότηση ατομικού ή συλλογικού έργου για εσάς; / πώς πιστεύεται πως πρέπει να στηρίζεται η καλλιτεχνική παραγωγή; Ποιος καλείται να είναι ο ρόλος του κράτους και ποιος των ιδιωτικών πρωτοβουλιών;

Ταυτόχρονα κάποιοι από τους καλεσμένους ομιλητές θα απαντήσουν σε πιο ειδικές ερωτήσεις που αφορούν τον τόπο διαμονής τους και την δραστηριότητα τους.

 

Η συζήτηση φιλοδοξεί να αποτελέσει τροφή για σκέψη και να ανοίξει το διάλογο για την οικονομική επιβίωση των καλλιτεχνών καθώς και να σχολιάσει την επιρροή της χρηματοδότησης στην παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου. 

Παράλληλα μας απασχολεί να εξετάσουμε την έννοια του donation/ προαιρετική-συμβολική συμμετοχή ως τρόπος ομαδικής οικονομικής υποστήριξης και σε αυτό το πλαίσιο θα παρουσιαστεί το donation box που σχεδιάσαν, για το 3 137, οι designers Papairlines.